Cookie- og privatlivspolitik

Hårdført action kamera til skiferien

Drift Innovation er klar med et nyt action kamera, der skal tage kampen op mod GoPro.

  • Dato: 16.11.2012

Markedet for action kameraer er indenfor det sidste års tid eksploderet. Flere og flere producenter byder ind med modeller, som skal tage kampen op med GoPro Hero-kameraerne, som sidder solidt på tronen. Det seneste af slagsen er Drift HD Ghost fra Drift Innovation.

Til forskel fra mange andre kompakte actionkameraer er Drift HD Ghost udstyret med både fjernbetjening og en indbygget lcd-skærm på 2,0 tommer, som er udstyret med hårdført Gorillaglas. Desuden er der indbygget wi-fi, så man kan overføre sine optagelser til sin smartphone via en særlig app, som snart kommer på markedet. Man skal altså ikke til at investere i ekstraudstyr for at få de ellers dyre funktioner.

Kameraet er vandtæt ned til tre meters dybde, men skal man længere ned kan man købe et særligt undervandshus, som kan klare trykket. Drift HD Ghost kan optage video i HD-kvalitet. Stillbilleder kan tages med en opløsning på 11,0 mio. pixels. Det gælder også ved serieoptagelser. Objektivet kan indstiles at dække 170,127 eller 90 grader. Der er indbygget mikrofon og højtaler samt indgang til ekstern mikrofon. Kameraet bruger microSD-kort.

Drift HD Ghost koster 399 dollars, hvilket svarer til 2300 kroner og kan bestilles her www.store.driftinnovation.com - Dertil kommer forsendelse og afgifter.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev