Cookie- og privatlivspolitik

Stortest af action kameraer

Hvis du skal fotografere ude, hvor tingene for alvor sker – ved koralrevet, i sne- eller sandstormen – så har du brug for et hårdført action kamera. I vores test viser hverken pris eller specifikationer, hvilket der er bedst, men det har vi et klart bud på.

  • Dato: 04.06.2014

Kun for abonnenter - log in for at hente artiklen

For de fleste fotografer kan et af kameraerne fra denne test være et fint, inspirerende og billigt supplement til et godt system- eller spejlreflekskamera. Kameraer af denne type kan nemlig sikre helt nye motiver, som du ellers aldrig ville have fået med hjem. For det første er kameraerne så robuste, at de kan udsættes for både ekstrem kulde og kraftige stød, så du nemt kan have dem med på vandre- og kanotur samt til vinterferien på pisterne. For det andet er de forseglede, så hverken sand eller vand kan trænge ind. Du behøver altså ikke tænke på fygende sand eller vandsprøjt i strandkanten. Kan du lide at snorkle, er disse kameraer også ideelle. En enkelt model kan endda tages med ned på 25 meters dybde, hvor også fotografer med fuld dykkerudrustning kan have glæde af kameraet. Nogle modeller er desuden udstyret med både gps og højdemåler, så man i billedernes exif-data kan se, hvor de er taget.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev