Cookie- og privatlivspolitik

Canon i vild servicesatsning til OL

Med over 70 teknikere til stede ved OL i Rio skal det ikke være fejl på udstyret, der betyder, at mesterskuddet ikke kommer i kassen.

  • Dato: 04.08.2016

Flere af de store billedbureauer har allerede meldt ud, at de i vid udstrækning anvender udstyr fra Canon til billeddækningen af OL i Rio.

Derfor sender Canon en armada af teknikere og udstyr til Rio, så fejl på udstyr kan rettes, og de uheldige Canon-brugere kan låne udstyr, mens reparationerne foregår, eller fotograferne kan låne udstyr til særlige begivenheder. Over 70 teknikere sender Canon til Brasilien sammen med container fyldt med objektiver og kameraer.

Normalt forbinder man sportsfotografering med brug af zoomobjektiver – ja de helt store – men eksempelvis billedbureauet Getty Images bruger et fjernstyret Canon EOS-1D X Mark II spejlreflekskamera med et EF 11-24mm F4.0-objektiv til at tage billeder af den action, der foregår under vandet.

I alt medbringer Canon omkring 1600 objektiver og 900 kamerahuse - EOS 7D II, EOS-1D X II og EOS 5DS. De mange teknikere taler 12 forskellige sprog - naturligvis med hovedvægt på engelsk.

Canon har over 1600 linser med til OL, som fotografer kan låne

Teknologien kommer også til at sætte sit præg på løjerne. Et professionelt spejlreflekskamera kan fx tage 14 raw-billeder i sekundet i omkring 12 sekunder uden at få kludder i lagringen, hvilket betyder, at fotografen kan fotografere hele 100 meterløbet ved blot at holde udløseren nede under hele løbet.

Fotografen Jeff Cable har taget en række vilde behind-the-scenes billeder fra maskinrummet i Canons servicesatsning, som du kan se her.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev