Cookie- og privatlivspolitik

Casio satser på topfart

Det nyeste medlem af Casio Exilim-familien har verdens første dobbelte bracketing-funktion, der giver fotoentusiasten helt nye muligheder. Kameraet har desuden et lysstærkt objektiv.

  • Dato: 02.12.2013

Casio har lanceret Exilim EX-10, som er et nyt kompakt flagskib med en brændvidde på 28-112 mm, hvilket svarer til 4x optisk zoom. Der er desuden mulighed for at bruge en lysstærk blænde F1.8. Det er verdens første model med en såkaldt dual-combination bracketing-funktion. Man kan også lave andre kreative typer af optagelse som fx time-lapse.

Huset er lavet i magnesium og aluminium, og den fleksible lcd-skærm på 3,5 tommer kan drejes 180 grader rundt, så man let kan optage fra kreative vinkler og dermed får mulighed for at lave fx selvportrætter. Den berøringsfølsomme skærm, der er af typen Super Clear LCD, har en høj opløsning på 921.600 punkter. Der er også indbygget wi-fi og mulighed for at optage i raw-format. Man kan også optage i jpeg og raw samtidig.

Kameraets relativt store cmos-sensor på 1/1,7 tommer er ifølge producenten optimeret til optagelser i høj hastighed. Sensoren bakkes op af den nye Exilim Engine HS 3-processor, og ISO går til 12.800. Der er live view i modellen, men ingen søger. Den særlige kontrolring omkring objektivet giver mulighed for at indstille fx ISO-værdi og blænde. Casio Exilim EX-10 har en opløsning på 12,0 mio. pixels og kan skyde billeder i raw-format. Prisen er endnu ikke offentliggjort.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev