Cookie- og privatlivspolitik

Eksklusive kameraer

Til dig der har alt: Vi har testet syv eksklusive kameraer, der både er kompakte og udstyret med en sensor, der minimum måler 17,3 x 13,0 mm.

  • Dato: 05.04.2012

Kun for abonnenter - log in for at hente artiklen

Hent hele artiklen og læs meget mere om de eksklusive kameraer.

Det tidligere så golde ingenmandsland mellem spejlrefleks- og kompaktkameraer er i dag blevet erobret af nye kameramodeller, der er spækket med spændende funktioner, gedigen fotoglæde og store billedsensorer, som løfter billedkvaliteten til hidtil usete højder.

I årevis var der en dyb og uoverstigelig kløft mellem spejlrefleks- og kompaktkameraer. Også blandt fotografer var der en verden til forskel mellem dem, der sværgede til spejlreflekskameraets råstyrke og fremragende billedkvalitet, og dem, der knipsede feriebilleder med deres lille elegante kompaktkamera. Mellem de to kameratyper lå der dog også et ulmende behov for et kamera, som kunne forene spejlreflekskameraets billedkvalitet og professionelle ydeevne med kompaktkameraets mindre fysik og konstant nyskabende funktioner.

Derfor skal du have et kamera med stor sensor:

Et kompakt kamera som fx Micro Four Thirds er konstrueret uden spejl. Derfor kan kameraet konstrueres, så det fylder markant mindre end et spejlreflekskamera. Billedkvaliteten er høj takket være den store sensor.

Ved at vælge en model med et fast, lysstærkt og professionelt objektiv som fx Fujifilm FinePix X100 sikrer man, at skarpheden når helt ud i billedhjørnerne.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev