Cookie- og privatlivspolitik
Fujifilm X-T2 kamera

Fujifilm er klar med ny topmodel i X-serien

Med både sensor og processor fra Fujifilms professionelle flagskib, X-Pro2, er Fujifilm X-T2 udstyret med masser af kræfter til de mest krævende fotoopgaver.

  • Dato: 07.07.2016

Ingeniørerne fra Fujifilm har haft travlt med at proppe både kraft og øget funktionalitet ind i magnesiumhuset på X-T2.

Mest tydeligt er muligheden for 4K-video i UHD-opløsning med 30 billeder i sekundet. Selve CMOS-sensoren har også fået et skub opad i forhold til forgængeren X-T1 og er nu på 24,3 mio. pixel. Det er samme sensor, som der sidder i Fujifilm topmodellen X-Pro2, der blev lanceret tidligere på året.

X-T2 har også samme processor som X-Pro2. Det skulle ifølge Fujifilm give mulighed for meget skarpe billeder. Fujifilm X-T2 kan tage 8,0 billeder per sekund, og den elektroniske søger opdaterer med 100 billeder i sekundet mod 54 i X-T1-udgaven. Der er også blevet plads til to indgange til SD-kort samt indbygget wi-fi, der kan bruges til at betjene X-T2 trådløst fra en smartphone eller tablet via appen Fujifilm Camera Remote.
Fujifilm X-T2 kamera
Fjifilm X-T2 har mulighed for at tilte displayet på bagsiden.

Autofokussystemet har fået en gennemgribende opgradering og er forsynet med adskilligt flere fokuspunkter end tidligere. Der er nu 91 punkter, hvoraf de 49 centerbaserede er med fasedetektion for at opnå maksimal hastighed og præcision. Fokuspunkterne dækker størstedelen af søgerbilledet og kan fungere automatisk eller manuelt. Er behovet større præcision kan man øge antallet af fokuspunkter med op til 325 punkter totalt.

Fujifilm X-T2 vil komme på hylderne i september måned og vil koster lige under 14.000 kroner for huset alene. Ønskes der et kitobjektiv på 18-55mm og F2.8 med i pakken, så bliver prisen 16.300 kroner.

Læs mere om Fujifilm X-T2 her.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev