Cookie- og privatlivspolitik

Kamera med indbygget printer

Polaroid har muligvis skabt det perfekte festkamera, hvor du kan udskrive favoritskuddene med det samme og give dem til andre i selskabet.

  • Dato: 29.06.2012

De fleste har sikkert taget en række sjove og anderledes billeder, som man egentlig havde lovet at udskrive til andre, men som man bare aldrig fik taget sig sammen til at få printet. Polaroid er nu klar med en specialitet, der fjerner denne kilde til dårlige samvittighed én gang for alle.

Kameranyheden Z2300 har nemlig indbygget printer, så man straks kan udskrive en kopi af favoritskuddene og give videre uden brug af computer eller printer. Kameraet benytter Polaroids særlige printerteknologi ZINK, hvor blækket er indbygget i papiret.

Du slipper altså helt for at skulle tænke på at udskifte blækpatroner og skal blot have et ark printerpapir med dig. En pakke med 30 ark koster 93 kroner, og papiret måler to gange tre tommer – hvilket svarer til 5,1 cm x 7,6 cm.

Det nye kamera står i 1210 kroner og har en opløsning på 10,0 mio. pixels, mens skærmen er på 3,0 tommer. Du kan på engelsk læse mere om det oplagte festkamera Z2300 her.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev