Cookie- og privatlivspolitik

Kameraanalyse: Gå trådløst eller forsvind

Kameraproducenterne risikerer at tabe stort til smartphones, hvis de ikke snart tager sig gevaldigt sammen. Forbrugerne forventer trådløse muligheder.

  • Dato: 29.05.2012

Enhver ejer af en smartphone er vant til at have både kamera og trådløse forbindelser til sin rådighed som det mest naturlige i hele verden. Og det er en stærk kombination, der risikerer at stjæle massevis af kunder fra kameraproducenterne, hvis de ikke snart tilbyder de samme mulighederne.

Det er i grove træk konklusionen af en analyse fra InfoTrends kaldet North America Consumer Digital Camera Forecast 2011-2017. Ifølge rapporten er forbrugerne vant til de trådløse muligheder, og dette er fremtiden indenfor billeder. Analysen slår blandt andet fast, at “digitale kameraproducenter må indfri denne forventning eller risikere at miste en kunde”.

Og det haster ifølge forfatterne til analysen. De mener, at gennembruddet for kameraer med trådløse evner allerede bør komme i år. Du kan læse mere om rapportens konklusioner på engelsk her.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev