Cookie- og privatlivspolitik

Kikkert med 3-d og HD-video

Sony er klar med naturfotografens bedste ven - en kikkert der mest af alt minder om et videokamera

  • Dato: 22.08.2011

Man tænker ikke just på en kikkert, når man hører specifikationer som fx autofokus, billedstabilisering, videooptagelse i Full HD og to indbyggede Exmor R cmos-billedchips. Men det er lige præcist, hvad Sony nu kommer med i form af kikkert-modellerne DEV-3 og DEV-5.

De er oplagte til enhver naturelsker, der ikke vil nøjes med at observere dyrene, men også vil forevige livet i det fri. Begge modeller kan nemlig optage det, man kigger på, blot ved at trykke på en knap. Der optages i Full HD i formatet avchd. Og så har de avancerede kikkerter både to optikker og billedchips, så det hele også kan fanges i ægte 3-d og stereolyd.

Begge modeller har 10x optisk zoom, men med storebror DEV-5 kan man zoome ind digitalt til 20x zoom. Det går selvfølgelig lidt ud over billedkvaliteten, men kan være fint, når man blot vil observere noget på lang afstand. Den store model har også indbygget gps, så du er sikret, at din position automatisk stedfæstes i optagelserne. Du kan læse mere om kikkerterne her. Eneste minus er priserne, der lyder på henholdsvis 1400 og 2000 dollar.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev