Cookie- og privatlivspolitik
Lady Gaga Polaroid GL30

Køb Lady Gagas futuristiske kamerabrille

Polaroid går nye veje med en solbrille med indbygget kamera. Den er udviklet af sangeren Lady Gaga og er helt i hendes ånd usædvanlig på mange måder.

  • Dato: 10.01.2011

Skulle du nogensinde møde Lady Gaga med solbriller, er det nok en god idé at opføre dig nogenlunde anstændigt, da alt, hvad du foretager dig kan blive fotograferet af hendes brille.
Polaroid GL20


Polaroid har nemlig hyret hende som kreativ direktør for en ny serie, der hedder Grey Label. I Las Vegas præsenterede hun så de tre første produkter i serien. Udover GL20, som solbrillen hedder, var der GL30, en batteridrevet postkortprinter, som mobiltelefonen kan sende billeder til via bluetooth og GL10, en digital udgave af de hedengange polaroidkameraer, som printer billeder lige efter det er skudt.
GL30
Kamerabrillen viser fotos og video på indbyggede skærme – på den udvendige side, så tilskueren kan se billedet. Idéen til dette er bygget videre på et par briller Lady Gaga selv havde kreeret til et af hendes kostumer. Her havde hun monteret to iPod-skærme på et brillestel.
Polaroid GL10

På GL20 kan man tage den ene arm af brillestellet, der også fungerer som en usbnøgle, hvor billederne er gemt eller sende dem direkte fra brillen til sociale sider som Facebook.

GL10 kommer til USA i maj til en pris på cirka 850 kroner, mens brille og bluetooth-printer kommer senere på året. Priserne er her endnu ikke annonceret.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev