Cookie- og privatlivspolitik

2 PowerShots med ny processor

Canon opruster på markedet for avancerede kompaktkameraer i elegant indpakning.

  • Dato: 16.09.2011

PowerShot S100 er proppet med teknologi, og ifølge Canon selv er det den mest avancerede model i PowerShot S-serien til dato. Bag overfladen gemmer sig den spritnye DIGIC 5-processor, som skulle byde på forbedret billedkvalitet og endnu bedre ydeevne i denne klasse. S100 har endvidere et nyt spændende objektiv, som er et lysstærkt F2.0 ultravidvinkel med en brændvidde på 24-120 mm og 5x optisk zoom.

Man får også Canons nye billedstabilisering, Intelligent Image Stabilizer, der skulle sikre knivskarpe optagelser, hvor både billeder og video er i Full HD, samt en integreret gps-funktion. Det hele er placeret i et slankt hus på blot 26,7 mm. Den vejledende pris er 3799 kroner.

Zoom-monsteret PowerShot SX40 HS afløser SX30 IS, begge med hele 35x zoom. SX40 HS er derudover udstyret med Canons nye DIGIC 5-processor, der gør kameraet hurtigere end tidligere modeller. Til gengæld har den færre pixels end sin forgænger, blot 12,1 mio. pixels mod tidligere hele 14,1. Producenten begrunder dette med, at de har forsynet sensoren med større pixels, der har bedre lysgennemgang, hvilket igen skulle give en bedre kvalitet.

Der er også forbedret digital støjreduktion, da den nye processor er op til 75 gange mere effektiv end den forrige. Samtidig sørger den nye Multi-area hvidbalanceindstilling for, at man skulle kunne opnå fotos med mere naturlige farver, hvor der er flere lyskilder i samme rum. Vejledende pris er 3999 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev