Cookie- og privatlivspolitik

Alternativ til spejlrefleks

Nyeste model i Canons G-serie er blevet opgraderet med et meget lysstærkt objektiv, højere hastighed og wi-fi.

  • Dato: 22.08.2013

Canon har netop lanceret PowerShot G16, som er nyeste model i producentens G-serie. Den har fået et meget lysstærkt objektiv med F1.8-F2.8 og 5x optisk zoom, der går fra 28 mm vidvinkel til 140 mm. Kameraet har en cmos-sensor på 12,1 mio. pixels, der bakkes op af producentens nye Digic 6-processor.

Blandt andre af kameraets forcer er, at hastigheden er øget, så det nu er muligt at fotografere helt op til 12 billeder per sekund for de første fem billeder ved kontinuerlige optagelser. Derefter klarer den ni fotos per sekund. Det byder også på fuld manuel kontrol og muligheden for at skyde i raw. Man finder også en særlig Film-knap, et brugerdefineret fronthjul, et kontrolhjul bagpå og en genvejsknap.

G16 er den første i G-serien med trådløse tilslutningsmuligheder. Nu kan man dele fotos trådløst ved at uploade til sociale netværk, når man er tilsluttet internettet eller via telefonen eller en tablet. Det er også muligt at lave en sikkerhedskopi af sine fotos via wi-fi til en cloudtjeneste eller en pc, som automatisk synkroniserer dem. PowerShot G16 koster 4999 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev