Cookie- og privatlivspolitik

Bliv klogere på kameraet

Ny type gør-det-selv-kamera giver bedre forståelse for fotografi og teknologien bag.

  • Dato: 07.08.2013

Nu er et nyt digitalt kompaktkamera, som lærer børn og voksne mere om fotografi og teknologien i kameraet, blevet lanceret. Modellen ved navn Bigshot er udviklet i undervisningsøjemed ved hjælp af design lavet af en professor fra Columbia University i USA. Kongstanken er, at man ved at samle alle delene i et kamera selv får en bedre forståelse for, hvordan teknologien fungerer og dermed for fotografi.

Bigshot er udviklet delvist med støtte fra Google, og man køber det som et samlesæt, der indeholder alt, hvad man har brug for, for at kunne bygge kameraet, herunder en sensor på 3,0 mio. pixels, en lcd-skærm på 1,4 tommer og et programhjul med tre indbyggede objektivindstillinger – standard, panorama og stereo til 3-d-billeder. Alle har fast brændvidde. Der medfølger også et genopladeligt litihiumion-batteri og et håndsving, som kan give lidt ekstra kraft, når batteriet dør.

Man får også en interaktiv onlineguide, der forklarer, hvordan komponenterne spiller sammen. Bigshot koster 500 kroner, men foreløbig kan det kun købes online i Nordamerika.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev