Cookie- og privatlivspolitik

Brølet fra Las Vegas

Fotomessen i USA buldrer videre med en nyhed fra Casio, der er så hurtig, at den næsten kræver styrthjelm.

  • Dato: 10.01.2012

Modellen hedder Exilim EX-ZR15 og hører til blandt de hurtigste kompaktkameraer på markedet. Dermed kan den gå hen og blive et godt supplement til dit spejlrefleks, der til tider er for tungt og besværligt at slæbe rundt på.

Det nye kamera er klar til at tage billeder blot 0,99 sekunder, efter man har tændt for det. Autofokussen stiller ifølge producenten skarpt på bare 0,13 sekunder, og der går kun 0,29 sekunder, fra man har taget et billede, til man kan tage et nyt. Når man stiller det til serieoptagelser, tager det tre billeder i sekundet.

Man sparer også tid ved computeren efterfølgende, for ZR15 har en række smarte funktioner indbygget, der overflødiggør billedbehandling. Fx er der en HDR-funktion, hvor kameraet tager flere billeder af gangen ved forskellige eksponeringer. Derpå smeltes optagelserne sammen til et billede, hvor der er detaljer i både højlys og skygge i selv meget kontrastfyldte motiver, hvor almindelige kameraer må give op. Man kan også bruge effekten i forbindelse med video i Full HD, som det nye Exilim også klarer.

Optikken går fra 28-196 mm svarende til 7x optisk zoom, og man kan via den indbyggede panoramafunktion lave billeder, der minder om 17 mm vidvinkel. Opløsningen er på 16,1 mio. pixels. Prisen lyder på 2299 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev