Cookie- og privatlivspolitik

Cyber-shot med raw

Sony har lanceret en ny avanceret kompakt model med stor sensor, der tilbyder nogle af de samme muligheder som et spejlrefleks.

  • Dato: 06.06.2012

Med Sony Cyber-shot DSC-RX100 får man kombinationen af en stor sensor, en opløsning på 20,2 mio. pixels og et objektiv fra Carl Zeiss Vario-Sonnar T* med 3,6x optisk zoom. I forhold til almindelige kompaktkameraer får man her mulighed for at optage med en stor blændeåbning på F1.8, som lukker masser af lys ind i kameraet. Der er syv blændelameller, så man kan optage portrætter med uskarp baggrund. Det er også muligt at indstille fokus manuelt og optage fotos i raw.

RX100 har en kraftig BIONZ-processor, og ISO-værdien kan udvides til 25.600, hvis man aktiverer støjfjerningsfunktionen Multi Frame Noise Reduction, som er oplagt under svage lysforhold. RX100 skyder op til ti fotos per sekund i fuld opløsning, så man kan fange motiver i høj fart. Lcd-skærmen på 3,0 tommer har en høj opløsning på 1.229.000 punkter, og her byder Sony på nyheden WhiteMagic-teknologi, der skulle forbedre skærmens lysstyrke, så man lettere ser flere detaljer. Sony har oplyst 4825 kroner som vejledende cirka-pris på RX100.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev