Cookie- og privatlivspolitik

Eksklusiv luksus fra Hasselblad

Det nye kompaktkamera Hasselblad Stellar Special Edition byder på høj Sony-kvalitet i det indre og et ydre i ekstraordinært lækre materialer. Prisen er også noget ud over det sædvanlige.

  • Dato: 08.11.2013

Samarbejdet mellem Hasselblad og Sony kaster nu det andet kamera af sig i form af det kompakte Stellar Special Edition. Specifikationerne afslører, at indmaden matcher Sonys stærke model Cyber-shot RX100 II, så man får blandt andet en relativt stor Exmor cmos-sensor, der måler 13,2 x 8,8 mm.

Objektivet af mærket Carl Zeiss dækker området fra 28 til 100 mm, og lysstyrken er høj på vidvinkel, nemlig F1.8. Man kan selvfølgelig optage i raw-format og indstille eksponeringen helt manualt, men så holder lighederne også op.

Når du køber Stellar Special Edition, kan du vælge mellem håndgreb i kulfiber eller træmaterialer, og kameraet kommer med en eksklusiv kamerataske i læder, der er udformet af et italiensk designcenter. Selv syningen på kameraremmen og tasken er i ekstra lækker kvalitet. Selve kamerahuset kan fås i enten sort, hvid eller orange, og tasken kan fås i sort eller hvid læder.

Så er der lige det med prisen. Stellar Special Edition koster den nette sum af 2375 Euro - uden moms, så regn med en dansk pris omkring de 22.000 kroner. Men så kommer du også til at eje et kamera, som de færreste i din omgangskreds nogensinde har set før.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev