Cookie- og privatlivspolitik

Første indtryk fra vores test af 5D Mark III

Fredag morgen lancerede Canon det nye EOS 5D Mark III, og vi er som det første magasin i Norden allerede godt i gang med en grundig test. Anmeldelsen kommer i DIGITAL FOTO nr. 6 om en måned, men allerede her får du en lille smagsprøve.

  • Dato: 02.03.2012

Canon EOS 5D Mark III er et kamera, som både professionelle og entusiaster har set frem til i lang tid, og med dagens lancering er der virkelig noget at glæde sig til, når kameraet rammer butikkerne i slutningen af marts. Vi arbejder lige nu på højtryk for at undersøge alle kameraets styrker og svagheder og kan blandt andet løfte sløret for, at ergonomien er væsentligt forbedret i forhold til forgængeren, 5D Mark II. Der er virkelig kælet for detaljerne, og knapper samt vejrforseglingen er ændret til det bedre.

Det samme kan vi sige om søgeren, som har en visning på 100 procent. Den er blevet mere klar og tydelig i det nye kamera. Desuden er vi begejstrede for det avancerede autofokussystem og den nye lysmåler, som består af 63 zoner. Når det gælder billedkvaliteten ser det også ganske lovende ud, men vi er endnu ikke færdige med vores analyse. Det er vi til gengæld, når bladet udkommer den 3. april.

> Bestil magasinet herÅrets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev