Cookie- og privatlivspolitik

Fujifilm udvider lækker X-serie

Fujifilm er klar med endnu et kamera med masser af X-faktor. XF1 er et smart kamera for feinschmeckere med retrodesign, imiteret læder og aluminiumshus. Indmaden lever op til det klassiske ydre med lysstærkt objektivt på F1.8, optisk billedstabilisering og stor sensor.

  • Dato: 21.09.2012

For dem som drømmer om et smart kompakt til at akkompagnere spejlrefleksen, falder Fujifilms XF1 tørt. Det har en lidt større sensor end sædvanligt for kompaktkameraer på 12 mio. pixels og klarer ISO 100-3200 der kan udvides til 4000-6400 på den halve opløsning. Sensoren er samme størrelse som X10, og lidt større end konkurrenter som Canon S100 og Samsung EXF2, men mindre end Sony RX100.

Smart er det at objektivet næsten forsvinder helt i kameraet, når man slukker for det. En ring på objektivet fungerer som tænd-sluk-knap og som zoomring. Brændvidden er fra 25 mm til 100 mm og den seksbladede blænde klarer at gå helt ned på F1.8 og har en makrofunktion med en nærgrænse på 3,0 cm.

Indbygget i objektivet er en optisk billedstabilisering. Linserne har fået et lag såkaldt High Transmittance Electron Beam Coating, og det skulle sikre skarpere billeder.

Når man tænder for XF1, går der kun et halvt sekund, før kameraet er klar til at skyde. Også fokussystemet er lynhurtigt, lover Fujifilm. Der er ingen søger, så man komponerer billedet fra skærmen på 3,0 tommer.

Det er også muligt at optage film i Full HD, samt at tilføje en række filtre og at lave 360 graders panoramer.

Kameraet er svøbt i imiteret skind, som kan fås i de tre farver, sort, beige og rød. Der er endnu ikke noget ude om prisen.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev