Cookie- og privatlivspolitik

Grundig test af Canon G1 X

Vi har nu haft mulighed for en grundigere test af Canons nye kompakte superkamera PowerShot G1 X, og kan her løfte sløret for et lille udvalg af testbillederne taget under forskellige lysforhold. Du kan se billederne i original opløsning.

  • Dato: 18.01.2012

Canons legendariske G-serie har stået lidt i skyggen af de mange spejlløse systemkameraer, når det gælder billedkvalitet. Med G1 X har Canon skruet voldsomt op for sensorstørrelsen og er således kommet med et kamera, der for alvor skal konkurrere med fx Micro Four Thirds. Vi har allerede haft lejlighed til at teste kameraet og i DIGITAL FOTO nr. 4/2012 kan du læse den grundige anmeldelse. Vi synes dog ikke, du skal snydes for at se nogle af testoptagelserne allerede nu.

Billederne, som du kan se nedenfor, er taget under forskellige lysforhold med varierende ISO-indstilling, brændvidde og blænde. Det skulle gerne give dig et godt indtryk af, hvad G1 X kan præstere. Klik på billederne for at se dem i original opløsning. De er alle optaget i jpeg.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev