Cookie- og privatlivspolitik

Hurtig Nikon 1 i friske farver

Nikon er klar med kameraet Nikon 1 J4, der har arvet mange af de avancerede funktioner fra topmodellen Nikon 1 V3.

  • Dato: 10.04.2014

Med lanceringen af Nikon 1 J4 er Nikon nu klar med en ny model i 1-serien, der til en lavere pris, kan tilbyde mange af de smarte teknologier, som blev introduceret med topmodellen Nikon 1 V3. Det lille kamera er udformet i aluminium og kommer i farverne modehvid, børstet sort, sølv og orange. Det har en berøringsfølsom skærm på 3,0 tommer med en opløsning på 1.037.000 punkter og indbygget wi-fi. Som noget nyt bruger kameraet microSD-kort, hvilket har gjort det muligt at bringe kameraets dimensioner ned på 10,0 x 6,0 x 2,9 cm. Kameraets vægt er kun 232 gram.

Nikon 1 J4 har en sensor i CX-format på 18,0 mio. pixels og er udstyret med hybridfokus. Dette fokussystem har 171 kontrastdetekterende fokuspunkter og 105 fasedetektende punkter, som skulle dække omkring 100 procent af billedfladen. Sammen med den hurtige Expeed 4A-processor, giver det mulighed for at skyde op til 20 billeder i sekundet med kontinuerlig autofokus. Uden kontinuerlig autofokus når hastigheden op på 60 billeder per sekund. Kameraets ISO-område går fra 160 til 12.800.

Nikon 1 J4 sælges i kit med det nye objektiv 1 NIKKOR VR 10–30mm F3.5–5.6 PD-ZOOM, som er verdens første udskiftelige objektiv med et elektronisk styret objektivdæksel. Kameraets sælges uden objektiv for 4095 kroner. Sættet med det nye kitobjektiv koster 4895 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev