Cookie- og privatlivspolitik

Kamera optaget i Guinness Rekordbog

Casios innovative kamera TRYX har opnået den ganske særlige ære at blive optaget i Guinness World Records, som verdens mest justérbare kamera. Kameraet vil derfor optræde i den kommende 2012-udgave af det berømte opslagsværk.

  • Dato: 23.09.2011

Det sker ikke særligt tit, at et kamera finder vej til en verdensrekord, som bliver registreret i Guinness World Records. Men det er ikke desto mindre tilfældet med Casios specielle kamera, TRYX. Kameraet har en opløsning på 12,1 mio. pixels, og adskiller sig fra andre kameraer ved en ekstrem fleksibilitet. Rammen kan nemlig drejes 360 grader således at kamerahuset kan fungere som stativ. Samtidig kan skærmen drejes 270 grader, så man uden problemer kan tage selvportrætter mens man kan se sig selv på skærmen.

Casio TRYX, som blev lanceret i foråret, vil optræde i 2012 udgaven af værket Guinness World Records i sektionen om teknik og videnskab. Her findes en særlig kategori for forbrugerelektronik. Kameraet kan købes for cirka 1600 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev