Cookie- og privatlivspolitik
Light L16

Kompakt med 16 indbyggede kameraer og 52,0 mio. pixels

Light L16 rykker fuldstændig ved, hvordan et kompakt kamera ser ud. Det har 16 indbyggede kameraer, hvor ti af dem fyres af samtidigt. Billederne er på 52,0 mio. pixels, og man kan justere fokus, efter billedet er taget.

  • Dato: 09.10.2015

Glem dit store DSLR, de lysstærke primes og dine lange, tunge teleobjektiver. Alt du skal bruge er dette skøre kamera, der har intet mindre end 16 individuelle kameraer og objektiver indbygget, alle med hver sin faste brændvidde. Op til ti af kameraerne fyres af samtidigt. Billederne bliver så sat sammen i kameraet, og de færdige fotos er op til 52,0 mio pixels. Man har mulighed for at justere fokus efter billedet er taget. Kameraet har iøvrigt kun en knap, nemlig udløserknappen. Indstillingerne klarer fra den berøringsfølsomme skærm.

Light L16 har et samlet brændviddespænd på 35-135 mm og en største lysstyrke på F1.2. Det er opfundet af entusiaster, som elsker den kvalitet et DSLR giver, men aldrig orkede at slæbe rundt på det. Målet har været at lave et kompakt alternativ, der giver samme kvalitet.

Light L16

Prisen er lige nu på 1300 dollars, og det bliver til ca. 10.700 kroner inklusive told og moms. Prisen stiger ovenikøbet efter den 6. november. Kameraet er klar sidst på sommeren 2016.

Billederne herunder er angiveligt taget med kameraet.

Du kan læse mere om L16 her.

Light L16

Light L16

Light L16

Light L16

Light L16

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev