Cookie- og privatlivspolitik

Festkamera fra Nikon til småpenge

Til en pris på under 600 kroner kan man købe en håndfuld af det nye Nikon COOLPIX L31 og lade gæsterne skyde løs med dem til den store fest. Alligevel er der både optisk zoom og høj opløsning.

  • Dato: 14.01.2015

Engang var de såkaldte brug-og-smid-væk-kameraer meget populære at have liggende på festbordet, så gæsterne kunne hjælpe med at forevige den store begivenhed. Nu er kompaktkameraerne blevet så billige, at de kan overtage rollen – og vel at mærke både genbruges og tage markamt bedre billeder.

Nikon har netop lanceret det nye COOLPIX L31, der har en vejledende pris på sølle 595 kroner. Det kan altså forventes at blive endnu billigere ude i butikkerne. Alligevel får man 5x optisk zoom, der dækker området fra vidvinkel på 26 mm til mild tele på 130 mm.

Der er også indbygget blitz, når lyset bliver svagt sidst på festaftenen, og opløsningen på 16,0 mio. pixels er ganske respektabel. Man kan såmænd også optage video i HD-kvalitet, og kameraet kan genkende motiverne, så selv de fotografisk uerfarne kan skyde løs og bidrage til festen.

Læs test og nyheder om Nikon-udstyr her

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev