Cookie- og privatlivspolitik

Kompaktkamera med 3-d-teknologi

Panasonic Lumix DMC-3D1 byder på et par nyudviklede tvillinge-objektiver, der klarer fotos i 3-d. Men de giver også andre spændende muligheder.

  • Dato: 11.11.2011

Lumix DMC-3D1 er udstyret med to objektiver, som ligger på tværs i det kompakte hus. Ifølge Panasonic giver de mulighed for, at man kan optage skarpe billeder og video i 3-d. Tvillingelinserne går fra 25 mm vidvinkel til 100 mm, så der er 4x optisk zoom. Opløsningen på almindelige fotos er på 12,0 mio. pixels, mens de på 3-d billeder er 8,0 mio. pixels, mens video klares i 1920 x 1080. For at lave HD-video i 3-d bruger kameraet en teknik, hvor den optager med begge objektiver på én gang.

Det er også muligt at filme i forskellige vinkler samtidig med de to objektiver. På den måde kan man fx optage en festlig lejlighed i totalbillede med den ene optik, mens man med den anden kan gå zoome ind på udvalgte personer. Man kan også skifte mellem 3-d og almindelig 2-d-optagelse ved hjælp af en knap på bagsiden af kameraet. Her finder man også en stor berøringsfølsom skærm på 3,5 tommer.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev