Cookie- og privatlivspolitik

Kompaktkamera med Micro Four Thirds

Panasonic Lumix DMC-LX100 er det første kompaktkamera med fast objektiv og en stor Micro Four Thirds-sensor, og til video har kameraet endnu et es i ærmet.

  • Dato: 15.09.2014

Kompaktkameraer med store sensorer er det nye sort i kamerabranchen, og nu træder Panasonics LX-serie ind på arenaen. Det nye Lumix LX-100 har nemlig en Micro Four Thirds-sensor med samme størrelse på 17,3 x 13,0 mm som i firmaets systemkameraer. Dermed en sensoren hele fem gange større end i forgængeren LX7. Det bør give langt højere billedkvalitet og gode muligheder for at lege med dybdeskarpheden.

Sensoren har en opløsning på 12,7 mio. pixels og sidder bag et objektiv, der svarer til 24-75 mm. Lysstyrken på objektivet, som bærer Leica-navnet, er F1.7-2.8. Modsat mange andre kompaktkameraer er der på LX100 indbygget søger med en opløsning på hele 2,8 mio. punkter.

Der er 49 fokuspunkter, og fokussystemet kan stille skarpt i meget svagt lys. Er der fart på motiverne kan man desuden skyde hele 11 billeder i sekundet med kameraet.

Når det gælder video, kan man med LX100 optage i den vilde 4K-opløsning på 3840 x 2160 pixels med 25 eller 30 billeder i sekundet. Den vejledende pris for kameraet er 8299 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev