Cookie- og privatlivspolitik

Leica T er landet

Leica har lanceret den første eksklusive model i deres nye T-system.

  • Dato: 25.04.2014

Leica T er et nyt spejlløst system med udskiftelig optik og autofokus. Det første kamera i systemet hedder også Leica T, og her får man en APS-C-sensor med 16,0 mio. pixels og indbygget wi-fi. Kameraets hus har et minimalistisk design, da det er skåret ud af en hel blok aluminium, helt ned til det blot vejer 85 gram. Herefter bliver hver model pudset per håndkraft i 45 minutter, så der ikke opstår luftbobler, hvilket kan ske, når man skærer i aluminium.

Der er blot fire knapper på toppen af kameraet, og hele bagsiden består af en berøringsfølsom skærm på 3,7 tommer. Producenten har lanceret to optikker samtidig med kameraet, en zoomoptik på 18-56 mm F3.5-5.6 og en 35 mm, der svarer til 23 mm F2.0. Senere lanceres yderligere en vidvinkeloptik på 11-23 mm F3.5-4.5 og en teleoptik på 55-135 mm F3.5-4.5.

Man kan supplere med en elektronisk søger med indbygget gps, og en adapter gør det muligt at bruge optikker fra M-systemet. Kamerahuset fås i sort eller sølv, og med kitoptikken 16-56mm F3.5-5.6 er prisen 24.000 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev