Cookie- og privatlivspolitik

Megaopløsning i kompaktkamera

Hvis jeg var et spejlrefleks, ville jeg ryste lidt i bukserne. Samsung lancerer NX200 med en APS-C sensor på intet mindre end 20,3 mio. pixels og udskifteligt objektiv. Hvem sagde pixelræset var ovre?

  • Dato: 01.09.2011

Den store sensor i NX200 giver en højeste ISO-værdi på imponerende 12.800 og i det hele taget er NX200 et ret sindssygt kamera. Man kan skifte objektiv ligesom et spejlrefleks og du får samme sensor, men i et kompakt design. Læg dertil at du kan skyde 7,0 billeder i sekundet i den fulde opløsning på 20,3 mio. pixels og kan filme i Full HD i opløsningen 1920 x 1080 30p.

Samsung NX200 top

Der er foreløbigt ni forskellige objektiver at vælge imellem, som alle understøtter i-Function, som er en smart ring omkring objektivet, hvor man kan indstille funktioner som ISO-værdi, lukkertid og eksponeringskompensation.

Skærmen er på 3,0 tommer og af AMOLED-typen, som skulle sikre et klarere billede. Prisen er også som et spejlrefleks, nemlig på 6300 kroner inklusive et objektiv på 18-55mm F3.5-5.6 OIS. NEX200 lander i butikkerne i oktober.

Samsung NX200

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev