Cookie- og privatlivspolitik

Nikon COOLPIX P7100

Her er et entusiastkamera med vidvinkel, som nemt kan ligge i en stor lomme. Men selve kameratypen er hårdt presset af konkurrenterne blandt både systemkameraer og spejlrefleks.

  • Dato: 27.01.2012

Da Nikon i september 2010 præsenterede forgængeren COOLPIX P7000, var det tydeligt, at de var inspirerede af Canons populære G-serie. Nu står COOLPIX P7100 klar til at overtage pladsen. Her er lcd-skærmen på 3,0 tommer tilmed i stand til at vippe op og ned, men den drejer ikke helt frit, som den gør hos fx Canon Power­Shot G12. Det betyder i praksis, at man man kan se skærmen på P7100 ved anderledes vinkler i bredformat, men ikke i højformat. Dertil kræves nemlig, at skærmen kan drejes i alle retninger.
Den anden store ændring i forhold til P7000 er et nyt indstillingshjul på fronten, men ellers er der ikke sket meget. Sensor, objektiv og billedprocessor går igen, og derfor kan man stadig ikke lave videooptagelser i Full HD.
P7100 har stort set identiske specifikationer og samme pris som Canon G12. Nikons stærkeste kort er, ud over den større skærm, at objektivet dækker brændvidden 28-200 mm, hvor Canon kun klarer 28-140 mm.

Bedømmelse 82%

Læs mere
Læs HELE testen i Digital Foto nr. 2
Bestil DIGITAL FOTOKonklusion:

P7100 er dejligt kompakt og tyndt nok til at ligge i en stor lomme. Sammenlignet med Canon G12 har det mere zoom og en større lcd-skærm. Kameraet har en nogenlunde billedkvalitet, men det er alt for besværligt at indstille med ulogiske knapper. Man får mere for pengene ved at vælge et spejlreflekskamera i samme prisklasse.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev