Cookie- og privatlivspolitik

Nikon-kamera bruger Android

Nikon har i dag lanceret kameraet COOLPIX S800c, der er det første kompaktkamera fra en af de store producenter, som benytter styresystemet Android.

  • Dato: 22.08.2012

COOLPIX S800c er lidt af en sensation. Det er nemlig første gang en af de store kameraproducenter satser på at integrere kamerateknologi med styresystemet Android, der kendes fra smartphones og tavle-computere.

Med Android 2.3 som styresystem satses der dermed stort på at gør tilgangen til sociale medier, som Facebook, Google+ og Twitter direkte fra kameraet, meget nemmere. Muligheden for at bruge Apps, gør desuden S800c til meget mere end et kamera, hvor man nu også har adgang til programmer, spil og anden underholdning.

Når det gælder kameraspecifikationer, byder COOLPIX S800c på en opløsning på16,0 mio. pixels og 10x zoom, som dækker området 25-250mm. Der er indbygget wi-fi og gps. Desuden er lcd-skærmen, som måler 3,5 tommer, berøringsfølsom. Kameraet optager video i Full HD. COOLPIX S800c kommer til Danmark den 27. september til en pris på 3295 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev