Cookie- og privatlivspolitik

Nyt flagskib fra Canon

Canon lancerer nu den længe ventede afløser til PowerShot G1 X.

  • Dato: 12.02.2014

I kølvandet på successen med PowerShot G1 X afslører Canon i dag sit nye flagskib PowerShot G1 X Mark II. Kameraet kan prale af en sensor, der er 4,5 gange større end den type sensor, man normalt finder i avancerede kompaktkameraer. G1 X Mark II har en også en ny type cmos-sensor på 12.8 mio. pixels, og den dækker ISO-området 100-12.800. Sensoren bakkes op af producentens DIGIC 6-processor, der tilsammen skulle give god mulighed for at fange motiver under svære lysforhold.

Der er 5x optisk zoom, hvilket svarer til 24-120 mm, og blændeområdet går fra F2.0 til F3.9. Ved hjælp af to kontrolringe kan man justere zoom og fokus på samme måde som på et spejlreflekskamera. Den nye optik har ni blændelameller, så man lettere kan opnå en flot uskarp baggrund. Kameraet har 31 autofokuspunkter, så man lettere kan komponere sit billede og fokusere på et motiv i rammen.

Den berøringsfølsomme skærm er på 3,0 tommer, og den kan drejes 180 grader op og 45 grader ned. Der er indbygget wi-fi og NFC, hvilket er første gang i Canons G-serie. G1 X Mark II forventes at komme til at koste i omegnen af 4399 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev