Cookie- og privatlivspolitik

Nyt kompaktkamera med full-frame og rekordhøj opløsning fra Sony

Sony har netop lanceret et nyt kompaktkamera i den avancerede RX-serie. Sony Cyber-shot DSC-RX1R II er udstyret med samme full-frame-sensor, som findes i topmodellen Alpha7R II.

  • Dato: 15.10.2015

Sony udbygger serien af verdens mindste full-frame-kameraer med RX1R II, som er udstyret med samme bagbelyste billedchip, som findes i topmodellen af Sonys systemkameraer, Alpha7R II. Det betyder at kameraet kan levere en opløsning på hele 42,4 mio. pixels, hvilket er sensationelt for et kompaktkamera.

Cyber-shot DSC-RX1R II har et fast objektiv fra ZEISS på 35 mm og blænde F2.0. Objektivet er udvalgt specielt til billedsensoren, hvilket skal sikre en optimal skarphed og detaljegengivelse fra midten af billedet og helt ud i hjørnerne. Objektivet har også et særligt betjeningshjul til indstilling af makro. Man kan fokusere på objekter kun 14 cm fra objektivet.

Når det gælder hastighed, skulle autofokus være forbedret med 30 procent i forhold til de øvrige RX1-modeller. RX1R II har desuden verdens første optisk variable Low-Pass-filter. Kameraet byder også på en XGA OLED-søger, som klappes op og skjules. når kameraet ikke er i brug. ISO-området går normalt fra 100 til 25.600, men kan udvides til 102.400 med bredt dynamisk område. Den bagbelyste sensor skal ifølge Sony sikre en overførselshastighed, som er 3,5 gange hurtigere end i det oprindelige RX1R.

Det nye Sony Cyber-shot DSC-RX1R II vil være tilgængelig fra december. Prisen forventes at ligge omkring 27.000 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev