Cookie- og privatlivspolitik

Nyt Leica Q med fast objektiv

Et innovativt, men dog klassisk nyt kamera fra Leica disker op med full-frame-sensor og fast 28 mm-objektiv for skarpe billeder og hurtig håndtering.

  • Dato: 12.06.2015

Traditionsrige Leica har et nyt kamera på markedet. Leica Q er et kompaktkamera med en full-frame-sensor, 24 mio. pixels og et fast 28 mm-objektiv, der mestrer en blænde på F1.7, som skal gøre det hurtigt at arbejde med og sørge for ekstra skarpe billeder.

Leica Q er i stil med Leicas kvalitetsbevidste M-serie, men har fået elektronisk søger i høj opløsning og berøringsfølsom skærm. Skærmen er dog ikke et must, og kameraet kan også styres via traditionelle fysiske knapper. Der er naturligvis Autofokus, ifølge Leica den hurtigste i sin klasse, men Leica Q er også udstyret med en mekanisk fokusring, der kan betjenes manuelt. ISO’en rækker til 50.000, og der er indbygget Wi-Fi og NFC i kameraet.

Vil du kaste dig ud i at være kreativ, kan du benytte dig af Leica Q’s “digital frame selector”, som giver dig billedrammer på skærmen, der svarer til, hvis du tog billedet med en 35 mm eller 50 mm.

Læs mere om Leica Q her.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev