Cookie- og privatlivspolitik

Panasonic opruster med nye rejsekameraer

Spritnye modeller med spændende funktioner sikrer endnu mere fotoglæde på rejsen.

  • Dato: 01.02.2012

Panasonic er klar med Lumix DMC-TZ30 fra den populære TZ-serie. Kameraet har indbygget gps, som sætter billederne på landkortet direkte i kameraet, når man har installeret kortdata fra en medfølgende dvd. Det har hele 20x zoom i sit kompakte kamerahus, så man kommer helt tæt på seværdighederne på rejsen. Brændviddeområdet dækker fra 24 mm til 384 mm, og der er en ny og kraftig billedstabilisering. Opløsningen er 14,1 mio. pixels på en nyudviklet High Sensitivity MOS-sensor, og man kan lave videooptagelser i Full HD. Prisen er endnu ikke fastlagt.

En anden spændende nyhed er den nye hårdføre model Lumix DMC-FT4, der efterfølger FT3, som nød stor succes sidste år. FT4 har indbygget gps med kort, kompas, højdemåler og barometer, hvilket giver den eventyrlystne fotograf mulighed for både at finde rundt og samtidig kunne lave en prognose over vejrforholdene. Den robuste gummipakning gør kameraet vandtæt ned til 12 meters dybde, stødsikkert ved fald fra to meter og helt beskyttet mod sand og snavs. Ved hjælp af funktionen Panorama Shot kan man lave et panorama, der går til 360 grader. Forventet pris bliver cirka 3000 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev