Cookie- og privatlivspolitik
Panasonic Lumix DMC-SZ7

Panasonic sætter fart på fokus

På den store elektronikmesse i Las Vegas har Panasonic lanceret en helt ny kameraserie, der byder på kraftig zoom i et slankt design. Og nu er det slut med at vente på autofokus i lommekameraet.

  • Dato: 10.01.2012

Den nye serie hedder SZ og består foreløbig af to modeller, der begge har 10x optisk zoom, som svarer til 25-250 mm. Selve kameraerne er blot 2,1 cm tykke, så de kan ligge i fx en skjortelomme. De to kameraer har dog vidt forskellige billedchips. Lumix DMC-SZ7 har en MOS-sensor på 14,0 mio. pixels, der skulle sikre god kontrol med støj ved høj ISO. Kameraet er udstyret med Panasonics Light Speed AF, der skulle fokusere på bare 0,1 sekund, så man ikke går glip af det rette øjeblik.

SZ7 har blandt andet fået en ny HDR-funktion, så man kan få detaljer i kontrastfyldte motiver, og man kan optage video i Full HD. Der er også kommet nye effekter til, så man kan lave panoramaer eller billeder med en miniatureeffekt direkte i kameraet.

Panasonic Lumix DMC-SZ7 top

Den anden model, SZ1, har en lidt højere opløsning på 15,9 mio. pixels. Her er billedchippen en ccd, der plejer at give lidt mere støj end en MOS-sensor. SZ1 optager video i 720p. Udover modellerne i den nye serie har Panasonic på PMA@CES lanceret tre nye lommemodeller i den billige ende. FS40 og FS45 har begge 5x optisk zoom og henholdsvis 14,0 og 15,9 mio. pixels, mens det nye S2 har 14,0 mio. pixels og 4x zoom. Priserne på kameraerne er endnu ikke klar.

Panasonic Lumix DMC-FS40

Panasonic Lumix DMC-S2

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev