Cookie- og privatlivspolitik
Fujifilm FinePix F800EXR

Rejsekamera til entusiasten

Med det nye FinePix F800EXR har Fujifilm kombineret et stort zoomområde med manuelle muligheder. Og der er indbygget wi-fi, der udnyttes på snedig vis.

  • Dato: 27.07.2012

Det nye Fujifilm FinePix F800EXR har trods kompakte mål et objektiv med 20x optisk zoom, der svarer til 25-500 mm. Dermed er det oplagt på rejsen, hvor man både kan indfange store vidder og gå helt tæt på detaljer. Og entusiasterne kan ikke alene glæde sig over muligheden for at skyde ved blænde- og lukkertidsprioritet samt fuldt manuelt, men også over at man kan optage i raw-format.

Kameraet har indbygget wi-fi, der via apps gør det muligt at skabe forbindelse mellem en smartphone og F800EXR. Har man bare forbindelse til mobilnettet, kan man dermed sende billeder fra kameraet til venner eller lægge dem på fx Facebook. Kameraet har ikke indbygget gps, men via wi-fi-forbindelsen kan den benytte gps’en i en smartphone til at geotagge billederne og vise oplysninger om motivet, man står over for. Wi-fi-forbindelsen kan naturligvis også bruges til at overføre fotos til pc’en, når man er kommet hjem igen.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev