Cookie- og privatlivspolitik

Rejseklar med Panasonic

Panasonic har opdateret deres topmodel blandt kompakte rejsekameraer. Lumix DMC-TZ40 byder på 20x zoom, forbedret billedstabilisering og smarte trådløse muligheder.

  • Dato: 09.01.2013

Hvis man har behov for et kompaktkamera, der kan fungere som supplement på ferie rejsen, har Panasonics elegante TZ-serie længe været et godt og populært bud på et lommekamera spækket med ny teknologi og smarte funktioner. Det gælder også det nyeste skud på stammen. Lumix DMC-TZ40 følger nemlig i sporet på TZ30 og har arvet det slanke design og det kraftige zoomobjektiv med 20x zoom, som dækker området 24-480 mm.

Kameraet har indbygget HDR- og panoramafunktion og det er spækket med effektfiltre. Som mange andre Panasonic-kameraer har TZ40 funktionen Intelligent Auto, eller iA, som blandt andet indeholde en ansigtsgenkendelse, som husker venner og familie. Der er også indbygget gps med kompas og højdemåler, og man kan lægge sin rejserute på landkortet.

For at imødegå det stigende krav til at kunne dele sine billeder på nettet med det samme, er TZ40 udstyret med wi-fi. Man kan således overføre billeder til sin smartphone trådløst og uploade dem til fx Facebook herfra. Man kan desuden fjernstyre kameraet fra sin telefon. Entusiasterne kan glæde sig over kameraets mange manuelle indstillinger, men må stadig undvære muligheden for at skyde i raw.

Panasonic har også lanceret Lumix DMC-TZ35, der er en skrabet version af TZ40. Her er opløsningen på 16,1 mio. pixels og man må leve uden wi-fi-funktionen. Der foreligger endnu ikke priser på de to kameraer, som vil være i butikkerne i løbet af foråret.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev