Cookie- og privatlivspolitik

Samsung satser på hastighed og høj lysstyrke

Kameraproducenterne har indset, at der ligger et stort marked indenfor avancerede kompaktkameraer. I denne kategori har Canon med deres G-serie siddet lunt på tronen igennem mange år. Nu er også Samsung klar med en stærk kandidat i denne klasse.

  • Dato: 04.07.2012

Samsung er nu klar med det avancerede kompaktkamera EX2F, som dermed afløser det 2 ½ år gamle EX1. Kameraet lægger sig i et felt, hvor Canon, Fujifilm, Nikon, Olympus, Panasonic og Sony også er repræsenteret med stærke kameraer.

I Samsung EX2F er lysstyrken er nu nede på hele F1.4 og mange nye spændende funktioner gør kameraet til et interessant valg for fotoentusiasten. Her er det dyder som fine muligheder for manuelle indstillinger, at kunne optage i raw samt lysstyrke og god vidvinkel, som har størst betydning. Og her placerer Samsung EX2F sig i toppen. Kameraet har nemlig også et ISO-område, som går fra 80 til 12.600 og 3,3x zoom, der giver et brændviddeområde fra 24 til 79 mm. Objektivet, der har indbygget billedstabilisering, er produceret af tyske Schneider-Kreuznach, som er kendt for optiske produkter af høj kvalitet.

Billedchippen, som byder på en opløsning på 12,4 mio. pixels, er af typen cmos og i størrelsen 1/1,7 tommer. Forgængerens opløsning var på 10,0 mio. pixels. EX2F kan desuden tage 10,0 billeder i sekundet, og skyder både i raw og jpeg. Video optages i Full HD og der er indbygget wi-fi.

Ser man på kameraets ydre, minder det en del om forgængeren EX1, men Samsung har arbejdet kraftigt på at forbedre ergonomien, hvilket man mærker tydeligt, når man har kameraet mellem hænderne. Kameraets vigtigste indstillinger og funktioner kan tilgås uden problemer via de mange knapper og indstillingshjul. EX2F er udstyret med en stor fleksibel lcd-skærm på 3,0 tommer. Der er tale om en AMOLED-skærm med 614.000 punkter, som skal sikre et klart og detaljerigt billede. Kameraet måler 11,2 x 6,2 x 2,9 cm og vejer 310 gram. Prisen er 3800 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev