Cookie- og privatlivspolitik
Samsung MV900F

Samsungs kompaktkamera byder på verdensnyhed

Samsungs nye MV900F byder på en helt unik betjening, som aldrig er set før i et kompaktkamera. Og teknologien er hentet fra firmaets fjernsyn.

  • Dato: 19.07.2012

Glem de traditionelle knapper og berøringsfølsomme skærme, nu skal kompaktkameraet nemlig styres ved hjælp af bevægelser. Samsungs nye MV900F kan nemlig registrere fotografens bevægelser, så man zoomer ved at bevæge armen i en cirkel og tager et billede ved at bevæge hånden op og ned to gange. Det kan fx bruges, når man tager selvportrætter eller gruppebilleder, og kameraets lcd-skærm kan vippes op, så den peger fremad. Dermed kan man se den, selv om man står foran kameraet.

Bevægelsesteknologien findes allerede i nogle af Samsungs tv, hvor man fx kan skifte kanal eller skrue op og ned ved hjælp af håndbevægelser, men det er første gang, at teknologien er kommet i kameraer. Har man kameraet i hænderne, er der dog også almindelige knapper til at betjene det med. MV900F har desuden indbygget wi-fi, så man trådløst kan gemme billeder på internettet.

Kameraet har en bagbelyst cmos-sensor på 16,3 mio. pixels og et forholdsvis lysstærkt objektiv, der kan komme op på F2.5 på kraftigste vidvinkel, som svarer til 25 mm. Der er 5x optisk zoom, så man på tele når ud på 125 mm. Skærmen er af AMOLED-typen og på 3,3 tommer. Kameraet kommer på markedet til september og har en vejledende pris på 2700 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev