Cookie- og privatlivspolitik

Slanke forårsmodeller

I marts byder Sony foråret velkommen i form af flere spændende lommekameraer, der trods det tynde ydre er proppet med den nyeste teknologi.

  • Dato: 30.01.2012

Sony har netop lanceret to nye handy kameraer, nemlig Cyber-shot WX70 og WX50, der begge er blot 19,1 mm tynde. Begge kameraer er udstyret med cmos-sensoren Exmor R og har en opløsning på 16,2 mio. pixels. Man får også den nyeste BIONZ-processor fra Sony med i købet, hvilket skulle give mulighed for relativt mindre støj i fotos. Man optager videoklip i Full HD, og der er indbygget billedstabilisering, hvilket er en fordel, når man zoomer ind under optagelsen.

Der er 5x optisk zoom, og som en nyhed i Cyber-shot-modellerne får man også teknologien Extra High Sensitivity, der gør det lettere at fotografere under ringe lysforhold. ISO går nu til 12.800, så man ikke behøver aktivere blitz så ofte som hos tidligere modeller. WX50 og WX70 koster henholdsvis 1700 og 1900 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev