Cookie- og privatlivspolitik

Slankt IXUS-flagskib med 12x zoom

Canon har ændret på optikkens opbygning i det nye IXUS 1100 HS, så det er blevet mere kompakt og har fået ekstra zoom

  • Dato: 23.08.2011

Den japanske kameraproducent har hidtil været tilbageholdende med at placere objektivets linser på langs inde i kamerahuset, men nu har de hevet løsningen frem, så deres nye kompakte flagskib både er blevet slankere end forgængeren IXUS 1000 HS og samtidig byder på mere zoom.

Canon udråber gerne kameraet til verdens slankeste med 12x zoom. Objektivet dækker fra 28 mm til 336 mm, og alligevel er IXUS 1100 HS blot 2,19 cm tykt. Opløsningen er på 12,1 mio. pixels, og kameraet benytter en cmos-billedchip, der holder støjen under kontrol.

Desuden er den optiske billedstabilisering forbedret, så kameraet selv kan vælge mellem syv forskellige metoder til at sikre de mest skarpe billeder, uanset om der optages makro eller action. Skærmen er på 3,2 tommer, er berøringsfølsom og har en opløsning på 460.000 punkter. Video optages i Full HD. Den vejledende pris er på 3399 kroner, og du kan læse mere om nyheden her.

Canon er også klar med det kompakte zoomkamera PowerShot SX150 IS, der byder på 12x zoom og en opløsning på 14,1 mio. pixels. Denne nyhed dækker også zoomområdet fra 28 mm til 336 mm, og kan lige som IXUS-topmodellen genkende motivet og automatisk vælge det bedst mulige motivprogram blandt de i alt 32, der er indbyggede. Du kan læse mere om PowerShot SX150 IS her.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev