Cookie- og privatlivspolitik

Sony presser konkurrenterne

Med to nye avancerede Cyber-shot-kameraer giver Sony de øvrige producenter kamp til stregen.

  • Dato: 27.06.2013

Cyber-shot RX1R er en ny version af verdens første kompaktkamera med full-frame, nemlig Cyber​​-shot RX1. Den nye model med efternavnet R minder en hel del om forgængeren og har samme opløsning på 24,3 mio. pixels. I lighed med mange spejlreflekser har RX1 et optisk Low-Pass-filter foran billedsensoren, som fjerner uønskede moiré og farveartefakter.

Som noget nyt er dette filter fjernet i RX1R, hvilket ifølge producenten fanger de mindste detaljer, fejlfrit, uden sløring eller farvespredning. For at kompensere for det manglende filter er kameraets billedprocessor blevet optimeret. Cyber-shot RX1R koster 24.000 kroner.

Den anden nyhed er Sony Cyber​​-shot RX100 II, som har et slankt design i let og stærk aluminium. Det gør det velegnet at medbringe på rejsen for kvalitetsbevidste fotografer, der ønsker billeder i spejlreflekskvalitet samt adgang til manuelle funktioner.

RX100 II baserer sig i høj grad på RX100, og begge modeller klarer selv avancerede lysforhold. Det nye kamera har en nyudviklet baggrundsbelyst Exmor R 1” cmos-sensor, der øger følsomheden samtidig med, at billedstøjen reduceres i svagt belyste omgivelser. Objektivet er et F1.8 Carl Zeiss Vario-Sonnar T*, der bakker op om sensoren, når mørket falder på.

Det er også Sonys første kamera med Near Field Communication, så man let forbinder kameraet med kompatible Android-smartphones og -tablets. Den vejledende pris for Cyber-shot RX100 II er 5700 kroner.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev