Cookie- og privatlivspolitik
Sony har lanceret RX100 Mark III

Stærk i svagt lys

Sony har lanceret RX100 Mark III med indbygget søger og lysstærk optik.

  • Dato: 19.05.2014

Med Sony Cyber-shot RX100 III skulle det blive lettere at fotografere i svagt lys. Optikken er nemlig det lysstærke ZEISS Vario-Sonnar T* 24-70mm F1.8-2.8, der både giver mulighed for at optage fx landskaber på vidvinkel og portrætter med en vellykket uskarp baggrund. Der er også et indbygget ND-filter, som giver mulighed for at lave fx slørede billeder af vand i bevægelse.

En anden tilføjelse er den optrækkelige OLED Tru-Finder med høj kontrast, som skulle give et lyst og detaljeret billede, når man holder kameraet op til øjet. Søgerens optiske overflade har en såkaldt ZEISS T-belægning, som skulle reducere refleksioner. Der er også en indbygget en øjesensor, som automatisk skifter mellem søgeren og skærmen.

Den store cmos-sensor er baggrundsbelyst og af typen Exmor R med 20,1 mio. pixels. Sensoren bakkes op af den nyeste BIONZ X-processor, der er tre gange hurtigere end sin forgænger. Skærmen er af typen Xtra Fine på 3,0 tommer, som kan drejes 180 grader, så man kan tage selvportrætter med strakt arm. Kameraet har desuden indbygget NFC og wi-fi.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev