Cookie- og privatlivspolitik

Superslankt kamera til den stilbevidste

Blandt Panasonics mange nyheder på CES, finder man de to kameraer Lumix DMC-FP5 og DMC-FP7, der begge er ekstremt tynde og i et meget elegant design.

  • Dato: 06.01.2011

Som så mange andre kameraproducenter har Panasonic gemt en masse spændende produkter til dette års elektronikmesse CES i Las Vegas. Her finder man blandt andet de to søsterkameraer Lumix DMC-FP5 og DMC-FP7.

Begge modeller er super slanke og udformet med et integreret objektiv, der byder på 4x optisk zoom. Den største model har en opløsning på 16,1 mio. pixels og en berøringsfølsom skærm på 3,5 tommer mens den lille har 14,1 mio. pixels og en tilsvarende skærm på 3,0 tommer.

Både FP5 og FP7 kan optage video i HD-kvalitet, og der er indbygget billedstabilisering, intelligent ISO-kontrol og motivgenkendelse. Desuden kan man uploade sine billeder eller videooptagelser direkte til Facebook YouTube. Modellerne kommer i friske farver som blå, sort, sølv, hvid og pink og guld. Priserne på Lumix DMC-FP5 og DMC-FP7 er endnu ikke fastlagt.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev