Cookie- og privatlivspolitik

Test af Nikon COOLPIX P330

Nikons mest lommevenlige model i P-serien - Nikon COOLPIX P330 - kan nu skyde i raw, og det lette kamera imponerer med et lysstærkt objektiv og mange manuelle muligheder. Billedkvaliteten er tilmed i top.

  • Dato: 05.08.2013

Hent låst indhold > klik her

COOLPIX P330 hører til den voksende gruppe af kompaktkameraer med avancerede funktioner og manuelle dyder, som enhver entusiast vil byde velkommen. Kameraet erstatter P310, og ligesom COOLPIX P7700 og A kan det skyde i raw. Det savnede vi hos forgængeren. Udformningen ligger størrelsesmæssigt på linje med fx Canon PowerShot S110. Selv om kameraet er lille, er ergonomien fin med gode støttepunkter, og magnesiumlegeringen gør P330 ganske let. Lcd-skærmen er ikke berøringsfølsom. I stedet er kameraet udstyret med et programhjul og direkte funktionsknapper. Det gælder blandt andet den programmerbare Fn-knap, hvor man fx kan styre ISO. Det er hurtigt, og som spejlrefleksbruger føler man sig hjemme. En fin detalje er, at man kan få vist live-histogram og gitterlinjer på skærmen. Menuen er dejligt overskuelig.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev