Cookie- og privatlivspolitik

Test af Ricoh GR

Her er kameraet til de fotoentusiaster, som har hungret efter et kompakt alternativ til deres spejlreflekskamera. Menuen er intet mindre end suveræn, men sensoren bliver udfordret i modlys.

  • Dato: 23.09.2013

Hent låst indhold > klik her

Her på redaktionen har vi haft et svagt punkt for Ricoh, siden de tilbage i 1996 producerede det ultrakompakte GR1 med et yderst skarptegnende objektiv. Siden forsøgte producenten med svigtende held at overføre deres analoge design til den digitale Ricoh GR Digital-serie, som så dagens lys tilbage i 2005. Det er dog først nu med GR, at Ricoh viser tænder igen for alvor. GR har en fast brændvidde på 28 mm, en opløsning på 16,1 mio. pixels og en billedsensor i APS-C-størrelse. Kameraet fylder ikke mere end de tidligere GR Digital-modeller, men alligevel er billedsensoren ni gange større. Hvis man synes, at 28 mm er en lidt for voldsom vidvinkel, så kan man vælge en beskæring på 35 mm i kameraets menu, hvilket dog får opløsningen til at falde til 10,0 mio. pixels.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev