Cookie- og privatlivspolitik
Fujifilm FinePix X100

Vi har testet årets mest spændende kamera

Thomas Nykrog og resten af holdet på DIGITAL FOTO er netop blevet færdige med at teste Fujifilms karismatiske FinePix X100.

  • Dato: 27.05.2011

Kameraet er et spektakulært kompaktkamera uden mulighed for at skifte objektiv, men det er udstyret med en stor APS-C-sensor, som man kender dem fra spejlreflekskameraer, og optikken i X100 er en lysstærk sag på F2.0 med en brændvidde svarende til 35 mm.

Anmeldelsen af kameraet kommer i DIGITAL FOTO nr. 10, der udkommer 28. juni, men vi kan allerede nu afsløre, at begejstringen på visse områder er meget stor. Thomas Nykrog & Co hiver meget flotte karakterer frem til billedkvaliteten, som er på højde med et spejlrefleks som fx EOS 600D.

Fujifilms meget stilfulde retrokamera kan endda hamle op med Leicas noget dyrere X1, men der er selvfølgelig også ulemper ved modellen, som vi går i dybden med i selve bladet. Indtil da kan du hygge dig med et par af vores testoptagelser, som du finder her. Redaktionen vil imens bruge de kommende dage på at lege endnu mere med det nye kamera, der tegner til at blive årets mest opsigtsvækkende model.

Læs mere om DIGITAL FOTO nummer 10/2011 her

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev