Cookie- og privatlivspolitik

Lækkerier fra Canon

Canon forkæler fotograferne med nyt EOS, nyt zoomkamera og en ny undervandsmodel.

  • Dato: 13.02.2014

EOS 1200D er Canons første model med en EOS Guide-app til mobile enheder, som giver gode tips og vejledning under fotooptagelserne. Det kompakte EOS har en cmos-sensor i APS-C-størrelse med en opløsning på 18,0 mio. pixels og Canons DIGIC 4-processor. Autofokussystemet har ni autofokuspunkter, og der er en lcd-skærm på 3,0 tommer med en opløsning på 460.000 punkter med live view. Huset alene koster 3499 kroner. Vil man have det med en kit-optik på 18-55 mm, er prisen 3949 kroner.

Canon lancerer sit hidtil tyndeste kompaktkamera med 30x zoom nogensinde, nemlig PowerShot SX700 HS. Videoklip optager man i Full HD og med 60 billeder per sekund, hvilket gør kameraet særdeles velegnet til action. Deling af såvel billeder som videoklip sker nemt via integreret wi-fi, der understøtter NFC, så man kan dele billederne trådløst med kompatible smartphones og tablets. SX700 HS koster 2999 kroner.

Canon PowerShot D30 er det kompaktkamera i verden, der kan dykke længst ned. Det klarer at gå hele 25 meter ned under vandet og er desuden stødsikkert ved fald fra op til to meters højde. Endvidere er det er støvtæt og kan fotografere i ned til ti graders frost. Kameraet er dog særligt velegnet til undervandsfotografering, idet det rummer en speciel farveindstilling til formålet, ligesom funktionen Custom White Balance gør det nemt at foretage manuel indstilling af hvidbalancen alt efter, hvor man dykker. D30 koster 2699 kroner.

En anden nyhed fra Canon er, at de er ved at udfase A-serien, så IXUS fremover bliver deres nedre segment inden for små kompaktkameraer.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev