Cookie- og privatlivspolitik

Markedets bedste billedkvalitet

Ingen kameratype giver finere billedkvalitet og større alsidighed end et full-frame-kamera. Her tester vi seks af de mest spændende og højaktuelle modeller lige nu. Kvaliteten er i top, og kampen om en podieplads er tæt.

  • Dato: 27.10.2015

Kun for abonnenter - log in for at hente artiklen

Kameraer med full-frame-sensor bliver stadigt mere populære. Senest er der kommet spændende modeller fra både Canon og Sony, og det er derfor interessant at se, hvordan EOS 5DS og Sony Alpha7R II med gigantisk opløsning klarer sig i konkurrencen.

Der er især to ting, som gør, at vi elsker full-frame-kameraer. Det er for det første den sikkerhed, det giver, at skyde med et kamera, der vil levere gode billed­er i alle situationer. For det andet er der fornøjelsen ved at åbne raw-filerne, hvor der er billeddata nok til at hente detaljer frem i de dybeste skygger, og hvor skarphed og detaljegengivelse kan blive til noget af det bedste på markedet overhovedet.

Interessen for full-frame er stor, og der har aldrig været flere modeller at vælge imellem. De seks, vi tester her, er udvalgt som vores bedste bud på, hvad en fotoentusiast på udkig efter et allround-kamera vil få mest glæde af. Blandt de seks testkameraer er der forskel på billedkvaliteten, men de store forskelle ligger andre steder.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev