Cookie- og privatlivspolitik

Massevis af kameranyheder fra Fujifilm

Indbygget gps, højere dynamisk omfang og mange billeder i sekundet er blandt de mest spændende tiltag i nogle af de mange, nye modeller fra firmaet.

  • Dato: 05.01.2011

Fujilfilm har blandt andet opdateret deres kraftige zoomkamera FinePix HS20 til en ny model med tilføjelsen EXR, hvor der er kommet en ny EXR cmos-billedchip med en opløsning på 16,0 mio. pixels. Som noget særligt har kameraet funktionen Dynamic Range, der via to optagelser opnår et større dynamisk omfang fra mørke til højlys end normalt. Det skulle give næsten et blændetrin større omfang og altså flere detaljer i kontrastrige motiver. Skærmens opløsning samtidig øget til 460.000 punkter mod forgængerens 230.000.

En anden spændende nyhed er kompaktkameraet FinePix F550 EXR, der også har en EXR cmos-sensor på 16,0 mio. pixels og den særlige Dynamic Range-funktion. Kameraet byder også på indbygget gps og har 15x optisk zoom, der dækker en brændvidde fra 24 mm til 360 mm.Det kan desuden tage otte fotos i sekundet.

Den indbyggede gps-funktion findes også i Fujifilms nye vandhund, FinePix XP30. Det klarer at blive taget med ned på fem meters dybde, ligesom det kan tåle at blive tabt fra 1,5 meter. Det er også sagen til skiferien, idet det fungerer ved selv ti graders frost. Der er 5x optisk zoom, der dækker 28 mm til 140 mm, og kameraet har en opløsning på 14,2 mio. pixels.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev