Cookie- og privatlivspolitik

Massivt salg af kameraer og optik i 2011

Organisationen CIPA regner med, at der vil blive solgt omkring 20 procent flere spejlreflekskameraer og objektiver i forhold til sidste år.

  • Dato: 15.02.2011

Det er meget muligt, at stormen fra finanskrisen endnu ikke er redet af, men det er tilsyneladende ikke noget, der får fotoentusiasternes penge til at blive i lommen i år. Organisationen Camera & Imaging Products Association (CIPA) regner nemlig med, at der vil solgt massevis af kameraer i 2011.

Helt præcist forventer de, at der bliver solgt omkring 15,5 millioner kameraer med udskiftelig optik mod 12,9 millioner sidste år. CIPA regner også med, at der ryge 26,4 millioner objektiver over disken i fotobutikkerne. Det vil i begge tilfælde være en fremgang på godt 20 procent i forhold til 2010, og væksten i salgene vil være større udenfor Japan end i hjemlandet, hvor langt de fleste kameraer produceres.

Der vil ifølge organisationen også blive solgt flere kompaktkameraer med en forventet stigning fra 108,6 millioner til 115,5 millioner i år. Og så skal optimismen endda ses på baggrund af, at der i 2010 blev solgt knap 15 procent flere digitale kameraer end i 2009.

Årets bedste tilbud

Få 2 numre af Digital FOTO + Bluetooth-hovedtelefoner! Du sparer 713,90 kroner og får adgang til et væld af online-fordele!
årets bedste tilbud!
Læs mere her

Fordelszonen!


Nu får alle vores læsere adgang til eksklusive videoer, lyntips, kurser, programmer og testbilleder samlet i vores spritnye Fordelszone.

Besøg Fordelszonen

Gratis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her:

Nikon kamera

Vi har samlet alle vores nyheder, test, ...

Fordelszonen - en ny læserservice!

Et nyt online-univers fyldt med videoer, ...

GoPro HERO4 kamera

Hvad er et GoPro kamera? Er de vandtætte? Kan ...

Adgang til alt!

Bestil Digital Foto og få fuld adgang til ...

Følg Digital Foto på Facebook

Spændende nyt fra fotografiets verden hver dag.

Canon kamera

Vi har samlet vores nyheder om og test af ...

DIGITAL FOTO | Copyright © 2010| Bonnier Publications International AS | Juridisk information | Kontakt os | Nyhedsbrev